Du er her: Nyheder -> Side 5  
 

Nyheder gennem tiderne

Floriade 2002

Oprettet: søndag den 12. maj 2002

Jeg er netop hjemvendt fra en tur til bl.a. Floriaden i Holland. Floriaden er en kæmpemæssig haveudstilling som afholdes hvert tiende år. Det kan på det kraftigste anbefales at besøge denne gigantiske udstilling - og hvis du alligevel er i Holland, så tag også en smut gennem Boskoop og køb nogle sjove og flotte nye planter med hjem. Billeder og mere om min floriadetur følger snarest. Indtil da kan du evt. bruge linket herunder til at besøge floriadens hjemmeside

[ Læs mere ]



Email-service

Oprettet: søndag den 24. marts 2002

Den email-service jeg havde lavet, som sendte en besked når noget her på siden blev ændret, er midlertidigt ude af drift. Den forventes at komme i gang igen inden for den næste måneds tid. (Når tele.dk får min central gjort klar til ADSL)



Ikke mere Netmind

Oprettet: onsdag den 20. februar 2002

I mange år har der været en 'send mig en mail når siden ændres' her på forsiden af Gartneriet. Det er der stadig, men nu er den ikke længere fra Netmind, de har nemlig lukket for gratis adgang til sådan noget. Så i stedet har jeg oprettet min egen mailliste til formålet.
Det er der flere fordele ved, for det første kan du både til- og framelde dig her fra siden, for det andet er den helt på dansk.

Men hvis du før brugte Netminds service, så bliver du desværre selv nødt til at melde dig til den nye liste, jeg har nemlig ikke nogen anelse om hvem som brugte netmind-servicen før - jeg ved bare at den blev flittigt brugt.



Ting til salg

Oprettet: mandag den 4. februar 2002

Jeg har ryddet lidt op og det bragte diverse ting for dagen som jeg ikke har brug for mere. Derfor sælger jeg ud af det. Der er bl.a. nogle årgange af bladet Haven samt en spirekasse med undervarme imellem. Tag selv et kig.

[ Læs mere ]



Fodr!

Oprettet: torsdag den 31. januar 2002

Februar, årets koldeste måned starter i morgen. Med op til mere en 10 graders varme... Men det kan hurtigt slå om i frost og sne, så husk på de kære små fugle, giv dem noget at leve af - start med at læse om mine oplevelser vedrørende fuglefodring i den nyeste artikel på gartneriet.dk.

[ Læs mere ]



Reklame

Oprettet: torsdag den 3. januar 2002

Så er den her! Gartneriets første kommercielle reklame ..eller... reklame ..eller...... nå, den er her i hvert fald.

[ Læs mere ]



Planteleksikon

Oprettet: onsdag den 19. december 2001

Langt om længe er mit nye planteleksikon blevet til noget. Indtil videre er der ikke rigtig noget indhold, men man kan da se de forskellige ting der kan blive registreret om hver enkelt plante. Så har du tid/lyst/lejlighed, så gå ind på http://www.gartneriet.dk/leksikon/ og se mulighederne igennem og meld gerne tilbage med kontruktiv kritik, ros eller bare ganske almindelige forslag. (Der er en enkelt plante i systemet lige nu, den er der kun for testens skyld og skal således ikke tages seriøst.)

[ Læs mere ]



Lidt om bagmanden.

Oprettet: tirsdag den 18. december 2001

I et anfald af lettere juledepression havde jeg ikke bedre at give mig til end at skrive lidt om mig selv... og lidt historie om dette websted, Gartneriet.dk

[ Læs mere ]



Mindre ændring af layout

Oprettet: mandag den 17. december 2001

Jeg har her til aften ændret den måde størrelsen på teksten her på stedet bliver vist. Før blev der brugt absolutte angivelser, som f.eks. 8pt. Nu vises størrelsen i stedet efter hvilken tekststørrelse din browser er sat til at bruge. Det vil gøre teksten mere læsbar på forskellige systemer. Før ændringen skulle teksten efter sigende blive vist meget småt på macintosh-maskiner. Det skulle være ovre nu. Giver det problemer, så klik på linket herunder

[ Læs mere ]



Gamle sorter af frugttræer

Oprettet: lørdag den 10. november 2001

Hvis du søger spændende gamle sorter af frugttræer så tag et kig på peter.plantespecialisten.dk

[ Læs mere ]



< 1 2 3 4 5 6 7 >
Side 5 af 7