Stedmoder Gartneriet

Egeblad

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående haven, det være sig planter, skadedyr eller andet som har med din færden i haven at gøre, så svarer jeg gerne på dem. Men jeg vil også på det kraftigste anbefale at du stiller dem i nyhedsgruppen dk.fritid.hus-og-have. (news://dk.fritid.hus-og-have). Jeg læser denne nyhedsgruppe og kan dermed også svare deri. Fordelen ved den er, at der sidder mange andre og læser med. Og de kan jo sagtens vide mere end mig om lige det du spørger om. Desuden er der gode muligheder for at få en god debat i gang.

Men du er stadig meget velkommen til at sende spørgsmål til mig på adressen gartneren@gartneriet.dk Men vær opmærksom på at ved at spørge mig personligt, så forbeholder jeg mig retten til på et tidspunkt at oprette en web-side med disse spørgsmål og svar!!

Nu er det ikke for at det sker lige her og nu, men tanken var at der sker en dag. Det kan jo sagtens være at andre ville vide svaret på det du spørger om. Eller dit spørgsmål kunne sætte min inspiration igang, så der kom en rigtig god artikel ud af det. Så derfor forbeholder jeg mig rettet til at putte spørgsmål sendt til mig, ud på webbet. Så er det sagt. (Det vil selvfølgelig ske mere eller mindre anonymt.)


-Rakkeby, den 18. April 1999 Updated by hsc 0.917 at 20-May-1999, 21:09:32
mailto: Webmaster