Du er her: Links -> Side 17  
 

Videre i verden

Her er en samling af links til andre haverelaterede sider.

< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Side 17 af 25

gerdas-blomster

Klik: 1132  Gruppe: Andet Karakter
http://www.123hjemmesider.dk/gerdas-blomster
hej se alle mine skønne blomster bytter gerne hej gerda
 

Steensbeck-online

Klik: 878  Gruppe: Andet Karakter
http://www.steensbeck-online.dk
E-shop med kvalitetsprodukter til både Far, Mor og Børn. Tøj,Legetøj,Værktøj,Haveting,Køkkenting,Kikkerter,Ure,Gaveartikler O.m.a.
 

Frøbutikken

Klik: 959  Gruppe: Haven Karakter
http://www.frobutikken.dk
I Den gl. frøbutik langes nostalgiske frøposer over disken med lige præcis de frø, som vore oldeforældre roste til skyerne. Der er et væld af økologiske frø, frø til børn og gamle, frø til dyr og frø imod skadedyr, frø til feinschmeckerne samt til de som......
 

Complete Gardens Have CD

Klik: 773  Gruppe: Haven Karakter
http://www.complete-gardens.co.uk
Den nyeste interaktive Have vejledning CD-ROM. Kun engelsk version til salg i øjeblikket, men den danske version kommer på markedet i 2006. Spar timevis af søgetid. Hvornår og hvordan beskæringen gøres med detaljerede diagrammer. Find planter efter blomst- eller blad farve. Find planter efter måned eller sæson, der passer til din jord type, eller efter vilkår og højde. Mulighed for at tilføje planter til din personlige plante kalender, skriv og gem dine egne notater og udskriv dem. Hurtig og nem at bruge. Ideel for både begyndere, gartnere, studerende og designere. 2700 planter, 7500 pragtfulde fotografier.
 

Dansk Koiklub

Klik: 877  Gruppe: Dyr i haven Karakter
http://koiklub.dk
Dansk Koiklub er en landsdækkende seriøs forening for koi-entusiaster. Der afholdes mange forskelligartede arrangementer, bl.a.: hyggemøder, havedamsbesøg, foredrag om filtrering, godt vand, fiskesygdomme osv. Foreningen har udover debatforum og chat på hjemmesiden også medlemsblad A5/28 sider der udkommer 4 gange årligt. Foreningen har et godt landsdækkende netværk af forhandlere tilknyttet.
 

Hyggedam

Klik: 1092  Gruppe: Dyr i haven Karakter
http://hyggedam.dk
Fortælling i ord og billeder om hvordan vores have ændrede sig fra en flad græsplæne til en japansk inspireret have med 44.000 liter vand. (5.500 liter i filteranlægget)Deri går ca. 25 halvstore japanske koi karper.
 

Plantedoktoren

Klik: 1265  Gruppe: Sygdomme og skadedyr Karakter
http://www.plante-doktor.dk
Råd og vejledning om plantesygdomme og skadedyr
 

exotics/palmer i Silkeborg

Klik: 1210  Gruppe: Haven Karakter
http://www.sitecenter.dk/silkeborgpalmer
Exotics/palmer i Silkeborg er en side der viser lidt om Palmer/yucca og bananer som det er muligt at få til at gro ude hele året i Danmark, og i lign. klima Der er også mulighed for køb af planter ved kontakt på sidens mail adresse
 

zenseeds.dk

Klik: 942  Gruppe: Andet Karakter
http://www.zenseeds.dk
cannabis frø
 

Housewife.dk

Klik: 894  Gruppe: Andet Karakter
http://www.housewife.dk
Inspiration til mad, bolig og have m.m.
 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Side 17 af 25