Du er her: Nyheder -> Side 1  
 

Nyheder gennem tiderne

Lidt om æbler

Oprettet: lørdag den 25. oktober 2014

For ca. 4 år siden blev min plan/drøm om æbletræer og frugthave sat i gang. Sidste år var der rimeligt med frugt, men i år har været helt fantastisk.

Blommerne kiksede, fordi vi fik en enkelt nat med ret hård frost i starten af maj måned. Kirsebær og blommer stod med ret udsprungne blomster der, men kirsebærrene klarede det. 

Æbler og pærer var ikke helt sprunget ud endnu på det tidspunkt, de kom først nogle dage senere. 

Samtidig fik jeg bier i foråret 2014, mest for at få en god bestøvning på frugttræerne. Og det skal jeg da love for vi fik! Der har været rigtig mange og rigtig flotte æbler. Fra slutningen af august har vi høstet æbler. Det sidste træ, en Holsteiner Cox, kan vi stadig gå ud og plukke friske æbler på. Herligt!

Jeg har fået et par rigtig gode links med information om æbler: Planteskolen De Gamle Sorter har en flot lang liste med beskrivelse af både nye og gamle æblesorter. 

Og Pometet har en flot liste med gamle æblesorter.Se min have på coop.dk

Oprettet: torsdag den 14. august 2014

Så blev man lige 'Ugens haveentusiast' på coop.dk - med fine billeder af mit frugttræsespalier.

Se selv

[ Læs mere ]Ugens haveentusiast hos Coop.dk

Oprettet: fredag den 4. juli 2014

Vores have er blevet udvalgt som Ugens haveentusiast hos Coop.dk. Artiklen vil dukke op på https://webshop.coop.dk/universer/haveliv/videnom/guider, som et af punkterne, i løbet af sommeren. Endnu vides ikke hvornår. 

[ Læs mere ]Søgning virker igen

Oprettet: onsdag den 13. marts 2013

Søgefunktionen er nu i drift igen. Den avancerede søgning er blevet fjernet, men den blev kun sjældent brugt alligevel. Måske en gang det kommer tilbage, hvem ved ....Søgefunktion ude af drift

Oprettet: torsdag den 28. februar 2013

Efter en opgradering af serveren som hjemmesiden her bor på, er søgefunktionen desværre ikke længere aktiv. Større opdateringer over de sidste par år har altid gjort at den drillede, men det de gange altid lykkedes at få den til live igen.

Nu døde den - en løsning er i sigtekornet, den skal "bare" implementeres. Det kan tage tid .... forår med havevejr holdt op mod hjemmesideprogrammering - der plejer haven at vinde :-)

 Nu med forum

Oprettet: lørdag den 13. oktober 2012

Jeg har altid syntes at usenet newsgroups er en skøn måde at læse diskussionsfora på. Men forums som læses via en webbrowser er blevet mere og mere udbredt over de sidste mange år. Efterhånden så meget at usenet er en smule dødt.

Så jeg har oprettet et forum her på gartneriet til spørgsmål, udveksling af ideer og generel snak om have her på gartneriet.

Jeg håber det vil blive brugt - så kig gerne forbi :-)Bonderøven v2?

Oprettet: søndag den 4. marts 2012

En ny havesæson er hastigt på vej. Jeg glæder mig meget - eller rettere, vi glæser os meget, her på ejendommen. 

I år skal der være køkkenhave. Og der bliver forhåbentlig tilpas med overskud af afgrøder til at vi kan sælge noget ude ved vejen. 

Stalden er også igen blevet fyldt med dyr. Høns er der kommet igen, sorte orpington denne gang. Og så de sødeste 3 små grise :-) Duroc-grise på ca. 10 kg. De skal slagtes når de bliver store, men det bliver en hård dag når det sker .... de har jo allerede fået navne, de små kræ: Bellis, Rosa og Viola. Lidt gartner-nørd er man jo.Kompostorm

Oprettet: fredag den 18. marts 2011

Jeg kan se i min søgestatistik at der har været usædvanligt mange søgninger på 'kompostorm' de sidste ca. to uger.

Undrede mig lidt, indtil jeg fik fortalt at en artikel i Nordjyske's boligtillæg havde skrevet at man kunne købe dem her fra min udmyge hjemmeside.

Research er ikke journalisters stærke side - jeg sælger ikke kompostorm.

Men jeg handler selv på nyttedyr.dk - og de kan også hjælpe med kompostorm.Hvorfor tr?erne smider bladene om efter?ret

Oprettet: søndag den 29. november 2009

Ingeniøren har en tekst om dette - skulle det interessere nogen.

[ Læs mere ]Hmmm... :-)

Oprettet: søndag den 27. september 2009

Jeg følger dagligt med i hvad der søges efter her på siden.

Lige nu i skrivende stund, er der en søgning på 'spise til middag'. Hmmm.... mon det er en invitation? Og i givet fald så fra hvem? :-)1 2 3 4 5 6 7 >
Side 1 af 7