Du er her: Nyheder -> Side 2  
 

Nyheder gennem tiderne

Skriverier på vej

Oprettet: fredag den 11. september 2009

Nu har jeg i et par uger gået og tænkt på at skrive noget nyt her til Gartneriet.dk, men er endnu ikke helt kommet i gang. Der er jo som sædvanligt så meget .... :-/

Noget af det som kunne være på vej er om mit nyeste fliseprojet, fliser omkring hele huset her samt en terasse. Det er jo også ~7 år siden sidste fliseprojekt ....

Noget andet er lidt om læplantning og hvilken effekt vinden har på planterne. Jeg bor jo et sted i landet hvor det blæser meget og tit, og jeg kan hver dag sidde og kigge på nogle træer som er tydeligg mærket af vindet.

Det var også rart at få fyldt nogle nye planter i leksikonnet - jeg går og kigger på en del pæne ting i haven lige nu, som burde være godt beskrevet her!

Håber der sker noget snart ..... er der nogen som har nogle specielle ønsker til nye skriverier, så lad høre :-)Tulipaner

Oprettet: mandag den 11. maj 2009

I efteråret 2008 satte jeg 500 tulipaner - halvdelen lilla, den anden halvdel lyserøde. Det er ligegodt det bedste jeg har gjort i haven i årevis, og de bedste penge jeg har givet ud:

Cita i tulipanerne
Cita i tulipanerne
Tulipaner
Tulipaner

[ Læs mere ]Pas på

Oprettet: lørdag den 26. juli 2008

Plæneklippere har også rettigheder - læs selv nedenstående link.

Hvis det giver op til 6 år i brummen for at myrde den med et haglgevær, hvad risikerer man så ved at sparke til bæstet? Altså, ud over ondt i foden .... (spørg mig ikke hvordan jeg ved det og hvorfor dette tillægsspørgsmål :-) )

[ Læs mere ]Billige frø

Oprettet: fredag den 6. juni 2008

Thompson & Morgan i England har udsalg på frø indtil 12. juni. Halv pris på alle frø til såvel blomster som grøntsager.

De har et meget stort udvalg i begge dele, så det er værd at kigge på. Det kan sagtens nåes endnu at så både forskellige grøntsager og sommerblomster.    

[ Læs mere ]Snydt igen

Oprettet: onsdag den 9. april 2008

Jeg er muggen og det må ud ....

Jeg har fået et skriftligt tilbud fra Hjørring Ny Tømmerhandel, på nogle støbeplader i to tykkelser. Jeg skulle kun bruge den ene tykkelse, og tager mit tilbud med op i tømmerhandlen. Viser tilbuddet  med beskeden: Sådan en skal jeg have.

Jeg får en plade med mig hjem fra den i øvrigt flinke medarbejder.

I dag kom regningen. Og nu er prisen pludselig 40% højere end tilbuddet lød på.

Godt vi snart får en Bauhaus i Hjørring - det er et velassorteret byggemarked/varehus hvor man kan se hvad tingene koster inden man tager det med sig hjem. Ikke som hos snyderne i Hjørring Ny Tømmerhandel hvor man ikke kan se prisen og kun kan få hjælp af en medarbejdet hvis de lige tilfældigvis har lyst den dag.

Det er ikke første gang jeg er blevet snydt oppe hos tømmerhandlen - men det er helt sikkert sidste! Mørke

Oprettet: søndag den 30. marts 2008

Jeg havde vigtige ting at lave i går aftes (d. 29 marts) mellem 8 og 9, så jeg fik ikke slukket lysene som der ellers blev opfordret til.

Til gengæld sørgede jeg så for at alle lys var slukket i nat mellem 2 og 3. Det skal ikke hedde sig jeg ikke gør noget for miljøet.En stak links

Oprettet: tirsdag den 12. februar 2008

Jeg har langt om længe fået kigget de tilføjede links igennem - der var en god del havelinks som er blevet godkendt og lagt i min links-samling.

Nogle af dem har ventet på godkendelse i mange måneder - det skal jeg beklage. 

[ Læs mere ]Pas på med motorsaven

Oprettet: onsdag den 16. januar 2008

Ja, det kan jo gå så grusomt galt - se linket herunder.

[ Læs mere ]Global opvarmning

Oprettet: lørdag den 13. oktober 2007

..er meget oppe i tiden. Jeg har genoptaget min gamle vane med at cykle til og fra arbejde for på den måde at spare lidt co2 og gøre mit til at nedsætte den globale opvarming. Lidt frelst er man vel :-)

(Ok, rent teknisk er det fordi min bil er gået i stykker og fordi min nærighed gør at jeg har det skidt med dagens dieselpriser. Og sådan som jeg sveder af cykelturen er det nok også så som så med opvarmingen :-) )Blomsterfestival

Oprettet: torsdag den 31. maj 2007

Igen i år er der blomsterfestival i Frederikshavn. Tv2-nord har lavet et lille indslag med en af mine kammerater, om forberedelserne til denne blomsterfestival. Kan ses på linket herunder.

[ Læs mere ]< 1 2 3 4 5 6 7 >
Side 2 af 7