Du er her: Nyheder -> Side 4  
 

Nyheder gennem tiderne

Søgemaskinen virker igen

Oprettet: søndag den 23. januar 2005

Det skrider stille og roligt fremad med det nye design til gartneriet.dk. Der mangler dog stadig en del før det kommer i luften. Men søgesiden, som ikke har virket længe, er dog blevet klar. Brug den endelig.

[ Læs mere ]



Jamen dog ...

Oprettet: lørdag den 22. januar 2005

Her gik du nok og troede at Gartneriet var et selvdødt projekt, hva? Det var det også næsten, der er ikke sket noget som helst ud over at der er tilføjet lidt nye links, de sidste 8-9 måneder. Men nu er der et nyt design på vej. Hvornår det bliver klart er endnu uvist, men den slags plejer at skride hurtigt frem over en jul/nytårsperiode. Det nye design kan indtil videre ses på nedenstående link

[ Læs mere ]



Blomsterfestival i Bangsbo botaniske have

Oprettet: tirsdag den 24. februar 2004

Allerede nu er årets blomsterfestival i Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn ved at tage form. Den finder sted weekenden d. 5 og 6 juni. På linket herunder kan du følge med i hvem som er tilmeldte, samt se stemningsbilleder fra de forrige år. Og husk, at denne weekend er vejret altid godt :-)

[ Læs mere ]



Opdatering

Oprettet: søndag den 3. august 2003

Jeg har opdateret koden bag gartneriet.dk - og det gik selvfølgelig ikke helt som forventet :-( Der kan derfor være småting her og der som ikke opfører sig som de skal. Hvis du falder over sådan noget, så smid meget gerne en email til webmaster (brug linket nederst på hver side).



Blomsterfestival i Frederikshavn

Oprettet: onsdag den 21. maj 2003

I weekenden 31 maj - 1 juni er der blomsterfestival i Bangsbo Botaniske have i Frederikshavn. Og jeg kan da oplyse at hvis du står og mangler stauder til haven, så mød op og gør et kup... Jeg har en plads på en stand, hvor der vil være salg af stauder, bl.a. pæoner, sibiriske iris, høstanemoner og meget andet. Mere om blomsterfestivalen:

[ Læs mere ]



Pinligt...

Oprettet: onsdag den 2. april 2003

Så blev det april, fuglene synger vildt og voldsomt hver aften. Og mine tomatplanter er ikke engang spiret endnu - det er altså pinligt. Jeg kan ikke huske at det nogensinde er overgået mig før - men en gang skal jo være den første. I det mindste er de da blevet sået.



Forår?

Oprettet: søndag den 2. marts 2003

Så blev det marts - forårets officielle begyndelse. Men det var nu pænt svært at se på vejret. Det blev snevejr, og lige nu er der koldt og blæsende, kun vejr til at sidde inden døre med en varm kop kaffe. Men om bare 4 uger skal uret stilles til sommertid, så bliver der igen lyst om aftenen så vi så småt kan gå i gang i haven.



Sne

Oprettet: fredag den 18. oktober 2002

Her går man og har knap nok vænnet sig til at det er blevet efterår. Og så begynder det at sne! Jo, der faldt rigtig tøsne her i dag. Heldigvis er frøkatalogerne for næste sæson begyndt at dukke op, så kan man da sidde lidt med dem og drømme om en ny havesæson.



Aero

Oprettet: søndag den 8. september 2002

Jeg var til Aero-koncerten med Jean Michel Jarre i går. Vi kom heldigvis som nogen af de første, stod i kø allerede inden porten til pladsen åbnede. Så vi fik en god plads.
Det var en oplevelse af de store kan jeg hilse og sige. Lige pt. holder vores bil derude endnu, vi opgav at få den med hjem gennem mudderet, så her i løbet af dagen triller vi afsted i firehjulstrækkeren, så skal den bette Corolla nok komme hjem :-) (Indtil det modsatte er bevist i hvert fald :-)
Det kom nogle billeder ud af det, de kan ses på adressen http:/jarre.quercus.palustris.dk (klik på linket herunder).

[ Læs mere ]



Søge-siden..

Oprettet: fredag den 14. juni 2002

Jeg ser tit på søgesiden for lige at finde ud af hvad folk helst vil have. Her i ugen er der f.eks. søgt på 'Bøgehæk' mange gange. Hvis der bare er søgt på et plantenavn, så kan jeg jo nok regne ud at der skulle være noget info om den bestemte plante. Men nu med eksemplet bøgehæk, hvad er det så man er på jagt efter? Pasning, plantning eller noget helt andet om den?

Nå, men søger du efter noget bestemt via søgesiden og du ikke finder det, så smid endelig en mail. Så kunne det jo være der blev gjort noget ved det ;-)



< 1 2 3 4 5 6 7 >
Side 4 af 7