Du er her: Nyheder -> Side 6  
 

Nyheder gennem tiderne

Kun på Gartneriet.dk

Oprettet: lørdag den 20. oktober 2001

For første gang i mere end næsten 3 år er her nu kommet en artikel som du kun finder her på Gartneriet.dk. Artiklen omhandler alpevioler til udendørs brug. Nu går der forhåbentlig ikke endnu 3 år før der igen kommer en ny artikel som kun er beregnet til denne webside. Men man ved selvfølgelig aldrig med mig ;-)

[ Læs mere ]



Efteråret er over os

Oprettet: tirsdag den 18. september 2001

Det regner og blæser, der er blevet køligere - ja kort sagt: efteråret er over os. Men der skal nok komme et par gode stille og tørre dage, nyd dem når de sker! I mellemtiden kan tiden bruges i det lokale plantecenter som netop nu bugner med massevis af både flotte og billige blomsterløg til at forskønne forårshaven med.



Nye adresser

Oprettet: mandag den 26. marts 2001

7 nye adresser, alle på frøfirmaer er blevet tilføjet. Nu er alle de firmaer jeg sendte en forespørgsel på kataloger blevet lagt ind.

[ Læs mere ]



Optimisme

Oprettet: lørdag den 17. marts 2001

Det sner udenfor. Det har det gjort hele morgenen. Bedst som man tror nu bliver det forår... Men stærene er heldigvis optimistiske. Til trods for sne, blæst og kulde sidder de ufortrødent på stæretræet oppe på torvet og synger i vilden sky. Det er lige til at blive glad af. Og så må jeg hellere se at få mine nytømrede fuglekasser op.



Adresser

Oprettet: lørdag den 17. marts 2001

Der er i dag blevet tilføjet et par nye adresser.

[ Læs mere ]



Billedbrowser

Oprettet: lørdag den 24. februar 2001

Så er den nye billedbrowser kommet op. Nu er det endelig muligt på et enkelt sted at se alle de fotos der er her på Gartneriet.

[ Læs mere ]



Det gamle Gartneriet

Oprettet: fredag den 23. februar 2001

..havde 'tabt' indholdsfortegnelsen, så man kun kunne se forsiden. Det er blevet ordnet nu. Gamle sager, den indholdsfortegnelse blev gravet frem fra en 2 år gammel backup :-) Ret nostalgisk det Gamle gartneriet, det er fra den tid hvor der var noget som hed Vensyssel Tidende. Akkeja...

[ Læs mere ]



Yiihaaa

Oprettet: fredag den 16. februar 2001

Links-sektionen har fået en ordentlig omgang. Bl.a. er der mulighed for sortering af links efter både navn, karakter og meget andet. Og man kan se hvor mange gange der er blevet klikket på de forskellige links. Men tag selv et kig.

[ Læs mere ]



Nye adresser

Oprettet: torsdag den 8. februar 2001

5 nye adresser, alle på frøfirmaer, tilføjet.

[ Læs mere ]



Designændring

Oprettet: søndag den 4. februar 2001

Jeg har ændret en smule i designet af siderne. Det er sandsynligvis næppe noget du bemærker, medmindre selvfølgelig du bruger netscape i en version mindre end 6. Siderne er nu en noget nærmere ved at overholde html 4.01-standarden end før, den standard er Netscape bare ikke helt så glad ved. Dog ikke mere end at siderne sagtens kan ses. Og mig som ellers altid har sværget ved at siderne skal se ens ud i både Netscape og MSIE... Men der er jo også altid Opera som er en både god, hurtig og billig browser, den kan anbefales.



< 1 2 3 4 5 6 7 >
Side 6 af 7