Du er her: Nyheder -> Side 7  
 

Nyheder gennem tiderne

Flere adresser

Oprettet: lørdag den 3. februar 2001

Der er tilføjet 3 nye adresser i adresse-sektionen. Bl.a. på Terre de Semences, en økologisk frøhandel i england med et imponerende katalog.

[ Læs mere ]Adresseguide

Oprettet: søndag den 28. januar 2001

Så kom adresseguiden op. Alle Danfrø-butikker er lagt ind, flere frøhandlere, både danske og udenlandske følger om et øjeblik.

Jeg sender snart bud efter et katalog fra de fleste af dem. Når/hvis det når frem hertil, fylder jeg ud med kommentarer. Så følg med jævnligt.

[ Læs mere ]Indkøb af frø

Oprettet: lørdag den 27. januar 2001

Det er omkring den tid hvor frøene til årets blomsterflor skal hjemkøbes. Derfor har jeg siddet med næsen langt nede i et par frøkataloger. Bl.a. kataloget fra Jelitto Staudensamen.
De har selvfølgelig nogle nyheder, men man bliver godt nok noget overrasket over en bestemt af slagsen. Kataloget er ordnet efter latinske navne så i første omgang virker Taraxacum officinale måske ikke som noget særligt overraskende. Men når man så findes ud af at det er en mælkebøtte, eller troldheks som de kaldes heroppe, så får man et lille smil på læben. At tage penge for sådanne frø... tsk, tsk. :-)

En ny sektion her på www.gartneriet.dk er under opsejling: Adresser på planteskoler, frøfirmaer og andre som handler med ting til haven. Den kommer i løbet af ganske få dagetm nu. Glæd jer.Nyt layout på forsiden

Oprettet: mandag den 25. december 2000

Så skete det - forsiden fik et nyt layout. Det nye udseende mener jeg giver et lidt bedre overblik over hvad der er nyt på siderne. Håber det bliver godt modtaget.< 1 2 3 4 5 6 7
Side 7 af 7