Du er her: Spørgsmål  
 

Nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om planter, plantesygdomme eller noget andet som har med haven at gøre, så svarer jeg gerne på dem.

Men:

Først vil jeg opfordre til at stille dem i nyhedsgruppen dk.fritid.hus-og-have. Der sidder der næsten altid nogen som kan svare på hvad som helst der har med huset eller haven at gøre. Jeg svarer selv ofte på spørgsmål i den gruppe. Andre kan måske også få glæde af svaret på netop dit spørgsmål, hvem ved?

Hvis ikke du ved hvad nyhedsgrupper er, så tag et kig på www.usenet.dk.

Selv om du måske allerede ved hvad nyhedsgrupper er, vil jeg opfordre til at læse afsnittet Citater og hvordan man svarer på indlæg. Følger man denne vejledning bliver indlæg meget nemmere at læse og dermed svare på.

Hvis ikke hele denne smøre har skræmt dig væk, så send spørgsmålene til: gartner@gartneriet.dk. Et svar vil normalt dukke op i løbet af en dag eller to.

Vær opmærksom på ...

Jeg forbeholder mig ret til at bruge dit spørgsmål her på hjemmesiden. Nu er der ikke en spørg-og-få-svar-rubrik her på Gartneriet, men det kunne godt tænkes at komme i fremtiden. Jeg vil selvfølgelig ikke bringe hverken dit navn eller emailadresse ved spørgsmålene, hvis jeg opretter sådan en rubrik.